Υπηρεσίες

Ειδικές Υπηρεσίες

Η εναλλακτική ιθαγένεια ή / και η μόνιμη διαμονή σε χώρα ΕΕ είναι όλο και πιο σημαντική  και χρησιμοποιείται ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο για ταξίδια χωρίς αυστηρές απαιτήσεις θεώρησης εγγράφων, και καθυστέρησης για επιχειρηματίες που εργάζονται σε χώρες της ΕΕ, η προστασία των επενδύσεων και ο διεθνή ς φορολογικός προγραμματισμός είναι από τα πλέον βασικότερα στοιχεία για τον επιχειρηματία του 21ου αιώνα. Η απόκτηση μιας εναλλακτικής ιθαγένεια μπορεί τακτικά να διευκολυνθεί μέσω γραφείου συμβούλων που πληρούν τις προϋποθέσεις  και έχουν και την σχετική γνώση και το δίκτυο που χρειάζεται.

Η PR&More μέσω του αναμφίβολα ισχυρού υπόβαθρο της, του αξιόπιστου νομικού δικτύου της και των χρηματοοικονομικών συνεργατών της μπορεί να προσφέρει σε κάθε πελάτη τη σαφή εικόνα για τον τρόπο που θα είναι σε θέση να λάβει μια εναλλακτική λύση ή μια δεύτερη ιθαγένεια  Ευρωπαϊκής Ένωσης. Προσθέτοντας  μεγάλη ευελιξία και ορθή διαχείριση περιουσίας, σε αυτή τη νέα εποχή .

Προσφέρουμε  ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, δίνοντάς  την ευκαιρία στον πελάτη να επιλέξει από μια λίστα επιλογών/ κριτήριων για το πώς να προχωρήσει με τη νομική ιδιότητα του πολίτη και την αίτηση του για διαβατήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρέχουμε ειδικές υπηρεσίες σε  Κινέζους , Ρώσους και Ινδούς πελάτες μας, δεδομένου ότι τους προσφέρουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούν με την εταιρεία μας στην δική τους γλώσσα από τους ειδικευμένους συνεργάτες μας που είναι υπεύθυνοι για τις συγκεκριμένες αγορές.

© 2013 - 2022. All rights reserved
Web Design & Development by SAE-Business